Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul de adio al lui Răzvan Lucescu la despărţirea de PAOK: "Plec având certitudinea asta"

Mesajul de adio al lui Răzvan Lucescu la despărţirea de PAOK:  "Plec având certitudinea asta"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul a ales să meargă în Arabia Saudită, la Al Hilal, iar clubul grec a confirmat pe siteul oficial plecarea tehnicianului care a adus primul titlu la Salonic după 34 de ani.

“PAOK anunţă încheierea colaborării cu Răzvan Lucescu. Tehnicianul român a activat o clauză cu privire la încheierea anticipată a înţelegerii”, este comunicatul grupării din Grecia. 
 
Răzvan Lucescu a declarat că decizia de a părăsi PAOK a fost dificilă. “Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire. Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”, a afirmat antrenorul de 50 de ani, într-un comunicat postat pe site-ul clubului.   
 
Răzvan Lucescu pleacă după doi ani în care a pregătit-o pe PAOK Salonic iar în sezonul recent încheiat a reuşit primul event din istoria clubului. 
 
 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonical hilal 

viewscnt
Articole similare