Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul de adio al lui Zlatan Ibrahimovic pentru fanii lui LA Galaxy! Mulţi au rămas şocaţi

Mesajul de adio al lui Zlatan Ibrahimovic pentru fanii lui LA Galaxy! Mulţi au rămas şocaţi
Comentarii

Fotbalistul a urcat pe o reţea de socializare o postare prin care îşi ia rămas bun de la echipa pentru care a jucat în ultimii doi ani.

În vârstă de 38 de ani, Ibrahimovic încheie aventura în MLS şi devine jucător liber de contract. Deja mai multe cluburi europene şi-l doresc pe Ibra şi au înaintat oferte cu care să îl ademenească pe suedez, decis să revină pe bătrânul continent. În postarea de adio, Ibrahimovic nu se dezminte şi rămâne acelaşi personaj dornic să fie mereu în centrul atenţiei. 

"Am venit, am văzut, am cucerit. Mulţumesc LA Galaxy, pentru că m-ai făcut să trăiesc din nou. Pentru fanii lui Galaxy, l-aţi vrut pe Zlatan, vi l-am dat pe Zlatan. Aţi fost serviţi. Povestea continuă. Acum puteţi să mergeţi să vă uitaţi din nou la baseball" sună comentariul suedezului, într-un amalgam de aroganţe şi adapătări ale unor citate celebre. 

Zlatan Ibrahimovic va reveni în Europa în mod oficial la 1 ianuarie când va intra în vigoare noul contract. Bologna, AC Milan şi Manchester United îl vor pe nordic. 

Afla mai multe despre: la galaxypostarezlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare