Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul de învingător al lui Teja: "Să ştiţi că nu vom păcăli niciodată fotbalul"

Mesajul de învingător al lui Teja: "Să ştiţi că nu vom păcăli niciodată fotbalul"
Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Hamed ’31 pentru Sepsi şi Cristea ’38 şi Caiado ’89 pentru oaspeţi.

La finalul meciului, Mihai Teja, antrenorului Gazului a avut un discurs care i-a cucerit pe jucătorii săi. “Am câştigat pentru că am avut atitudine şi am luptat. Am dovedit că suntem caractere puternice şi am avut spirit de sacrificiu. În viaţă trebuie să ai parte de noroc, dar norocul e de partea celor mai buni. Nu e primul gol pe care-l marcăm pe final, stăm foarte bine fizic. Eu vreau să avem continuitate şi echilibru. Nu fac nuntă după victorie! Vreau să fim echilibraţi şi să ştiţi că nu vom păcăli niciodată fotbalul”, a declarat Teja.
 
"În loc să marcăm să facem 2-1, am greşit şi ne-a costat. Ne-au taxat pe contraatac, unde ştiam că sunt foarte puternici. Şi noi am câştigat altădată pe final, acum pierdem. Dar nu trebuia să se întâmple asta. Am făcut o treabă excelentă în aceste zece etape, o să continuăm să muncim", a fost concluzia lui Emil Săndoi, tehnicianul lui Sepsi.

Afla mai multe despre: mihai tejaemil sandoigaz metan 

viewscnt
Articole similare