Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul de susţinere pentru Moruţan vine tocmai de la antrenorul naţionalei U19. Cine este principalul vinovat pentru ratarea calificării la CE

Mesajul de susţinere pentru Moruţan vine tocmai de la antrenorul naţionalei U19. Cine este principalul vinovat pentru ratarea calificării la CE

Echipa națională

Comentarii

Naţionala under 19 a României a ratat calificarea la Campionatul European, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1, de echipa similară a Ucrainei, în ultimul meci din grupa 4 a Turului de Elită. România a încheiat jocul cu doi fotbalişti mai puţin.

Astăzi, în direct la Telekom Sport, antrenorul naţionalei U19 a afirmat că nu-l găseşte vinovat pe Olimpiu Moruţan şi arătat cu degetul spre întreaga echipă, care nu a ştiut să gestioneze situaţia de după eliminarea jucătorului de la Botoşani.

”Moruţan nu a fost ok. A făcut ce a făcut s-a închis, dar toţi ceilalţi la ambele goluri au fost cumva inexistenţi. Erau doar fizic în teren, dar funcţional nu.

Momentul ”Moruţan” e un moment care nu era de dorit să se întâmple, dar nu consider că moruţan e vinovat pentru asta. Noi toţi, echipa e vinovată pentru că nu a ştiut să gestioneze chiar dacă i s-a cerut aceest lucru. Nu au ştiut să fie echilibraţi şi pe restul de minute care rămăseseră de după marcarea golului”, a spus Adrian Boingiu la Telekom Sport.

Fotbalistul Botosaniului a deschis scorul în minutul 76 al confruntării cu Ucraina, dar a fost eliminat imediat după marcarea golului, el primind al doilea cartonaş galben pentru că şi-a scos tricoul.

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala u19adrian boingiu,  

viewscnt
Articole similare