Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Cicâldău după ce s-a transferat la Galatasaray! ”Aţi fost ca o familie pentru mine în aceşti trei ani!” Ce a spus fostul decar din Bănie

Mesajul emoţionant al lui Alexandru Cicâldău după ce s-a transferat la Galatasaray! ”Aţi fost ca o familie pentru mine în aceşti trei ani!” Ce a spus fostul decar din Bănie

Stranieri

Comentarii

Universitatea Craiova a dat o adevărată lovitură după ce l-a vândut pe Alexandru Cicâldău la Galatasaray.

Fotbalistul a pozat deja în tricoul noului său club şi a semnat o înţelegere valabilă pe următorii 5 ani. El le-a transmis un mesaj emoţionat foştilor săi colegi şi este convins că Universitatea va trece mai departe în Conference League. Craiova a pierdut în tur contra albanezilor de la FK Laci, scor 0-1. Fostul decar al oltenilor este optimist, deoarece Craiova a obţinut Cupa şi Supercupa României în acest an. 

Alexandru Cicâldău: ”Aţi fost ca o familie pentru mine în aceşti trei ani!”

”Bună seara tuturor! Aş vrea să mulţumesc suporterilor, staff-ului şi, în special, jucătorilor. Aţi fost ca o familie pentru mine în aceşti trei ani, unde am trăit şi momente bune, şi momente mai puţin bune.

Practic aţi fost ca o familie, unde m-am simţit foarte bine. Pe această cale aş vrea să vă mulţumesc pentru ce mi-aţi oferit fiecare în parte şi pentru gândurile bune pe care mi le-aţi oferit, mai ales atunci când nu era o perioadă tocmai bună. Am mare încredere în echipă, în colegi şi în suporterii echipei şi sunt sigur că anul acesta o să faceţi o figură foarte frumoasă”, a fost mesajul transmis de Cicâldău.

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă seară, că Alexandru Cicâldău a semnat un contract pe cinci ani, cu clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Înţelegerea este valabilă începând din sezonul 2021/2022.

Alex Cicâldău a fost în sezonul trecut cel mai bun jucător al Universităţii Craiova. Până la plecarea în Turcia, Cicâldău era jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare cotă, 6,5 milioane de euro, cu 1,5 milioane de euro mai mult decât următorul clasat, Florin Tănase.

În vârstă de 24 de ani, Alex Cicâldău a fost transferat de Universitaea Craiova în vara lui 2018, de la Viitorul, în schimbul a un milin de euro. În cei 3 ani petrecuţi la echipa din Bănie, Cicâldău a adunat 129 de apariţii, 33 de goluri şi 21 de assist-uri.

Afla mai multe despre: alexandru cicâldău- galatasary-craiova 

viewscnt
Articole similare