Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionant al lui Federer: ”Haideţi să respectăm regulile! Să nu ajungem în situaţia de a nu mai putea ieşi din case deloc!”

Mesajul emoţionant al lui Federer: ”Haideţi să respectăm regulile! Să nu ajungem în situaţia de a nu mai putea ieşi din case deloc!”

Tenis

Comentarii

Roger Federer a făcut un apel către toţi fanii săi şi către toţi oamenii care nu iau în serios situaţia actuală. Elveţianul i-a rugat pe aceştia să respecte cu sfinţenie regulile, pentru ca vieţile tuturor să revină cât mai repede la normalitate.

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Roger Federer acasă, în Elveţia, unde se află alături de familie. Acesta se recuperează după operaţia suferită la genunchiul drept, în urmă cu o lună. Situaţia actuală îl îngrijorează pe Federer, care le-a vorbit fanilor şi i-a rugat să asculte sfaturile autorităţilor. 

”Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna cuiva de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. Cred că în aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este şi mai important decât până acum. În special pentru că vrem să ajutăm generaţia mai în vârstă. Aceştia au un risc crescut de a se îmbolnăvi şi trebuie să-i ajutăm. Aşadar, menţineţi distanţa de doi metri unul faţă de celălalt şi nu vă strângeţi mâinile. Este foarte important să luăm în serios aceste reguli. Am putea ajunge cu toţii în carantină şi s-ar putea să nu mai avem cum să ieşim deloc din case. Sper din tot sufletul că toată lumea va trata serios această situaţie”, a declarat elveţianul. 

Până acum, nicio jucătoare şi niciun jucător de tenis nu au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.  În Elveţia, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul virus a ajuns la peste 5.600. De asemenea, s-au înregistrat 56 de decese. 

Afla mai multe despre: roger federercoronavirusoperatie federermesaj federer 

viewscnt
Articole similare