Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionant al lui Luis Suarez pentru Lionel Messi! ”Te voi respecta toată viaţa! Eşti un om minunat”

Mesajul emoţionant al lui Luis Suarez pentru Lionel Messi! ”Te voi respecta toată viaţa! Eşti un om minunat”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi nu a mai semnat cu Barcelona!

La scurt timp după ce presa din Spania a anunţat înţelegerea dintre Messi şi Paris Saint-Germain, francezii reacţionează şi confirmă înţelegerea. Mohamed Bouhafsi, unul dintre jurnaliştii respectaţi din Franţa, anunţă acordul dintre Messi şi formaţia la care joacă Mbappe şi Neymar.

Mai mult, L'Équipe oferă şi mai multe detalii despre înţelegerea dintre Messi şi PSG. Starul argentinian va încasa un salariu de aproape 40 de milioane de euro per sezon şi va semna un contract pe doi ani cu formaţia antrenată de Mauricio Pochettino.

Luis Surez, cel mai bun prieten al lui, alături de care a jucat mai multe sezoane la Barcelona, a reacţionat pe reţelele de socializare după ce catalanii au oficializat că Messi nu va mai semna cu echipa. 

”Îţi voi fi mereu recunoscător pentru modul în care m-ai primit când am ajuns la Barcelon. Eşti un om minunat”

”Ştiu că există o mulţime de cuvinte de spus despre povetea pe care ai scris-o tu la Barcelona, clubul unde ai crescut şi unde ai câştigat atâtea titluri, devenind cel mai bun jucător din lume. Îţi voi fi mereu recunoscător pentru modul în care m-ai primit când am ajuns la Barcelon. Eşti un om minunat.

Sunt mândru că am împărtăşit mii de momente minunate împreună la Barcelona şi că am avut norocul să joc cu tine.Sper că ceea ce urmează va fi ceea ce e mai bine pentru tine şi pentru familia ta. Te iubesc mult! #legendă #celmaibun”, a fost mesajul lui Luis Suarez pentru bunul său prieten, Messi.

Messi, anunţat la Paris

Imediat după ce presa din Franţa a scris despre transferul lui Messi la Paris, fratele emirului care deţine PSG, Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, a confirmat pe reţelele de socializare că negocierile au fost încheiate cu succes şi că mutarea ar urma să fie anunţată.

Acordul dintre cele două părţi este verbal, iar duminică ar urma să se întâlnească pentru a semna. Mai mult decât atât, Neymar i-ar fi dat mesaj lui Messi şi i-ar fi spus că îi va ceda bucuros tricoul cu numărul 10. 

Afla mai multe despre: messi-suarez-psg 

viewscnt
Articole similare