Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionant postat de Ianis Hagi: ”Acesta a fost doar episodul 1. Va urma...”

Mesajul emoţionant postat de Ianis Hagi: ”Acesta a fost doar episodul 1. Va urma...”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi, unul dintre remarcaţii României la Euro 2019 şi totodată, unul dintre liderii ”tricolorilor mici” a postat un mesaj emoţionant pe Facebook şi Twitter.

După eliminarea suferită în semifinale în faţa Germaniei, Ianis anunţă: ”Supararea trece, dar motivatia ramane si va fi din ce in ce mai mare. Un asemenea traseu nu te poate face decat sa-ti doresti mai mult. Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceasta poveste extraordinara! A fost doar episodul 1. Va urma...” a scris Hagi Junior.

 

 

Ianis a jucat în toate cele 4 meciuri ale României de la turneul final. A marcat două goluri, a scos un penalty şi a oferit o pasă decisivă la acest turneu final. Decarul naţionalei a atras atenţia jurnaliştilor din întreaga lume după prestaţia de la Euro 2019.

La finalul meciului cu Germania, Hagi mărturisea: ”Felicit fanii care au fost alături de noi. Fizic cred că stăteam la fel... e puţină dezamăgire, dar avem tot viitorul în faţă, suntem tineri, avem 15 ani de carieră în faţă, nu avem de ce să fim supăraţi. Avem foame de victorii şi trofee. A fost unic, să ţii piept celor mai bune echipe din Europa, a fost unic"

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală. Au marcat: Puşcaş '26 (p), '44 / Amiri '21, '90+4, Waldschmidt '51 (p), '90

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare