Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionat al lui Ionel Dănciulescu după despărţirea de Dinamo: "Îmi plânge inima, dar tu vei rămâne în sufletul meu"

Mesajul emoţionat al lui Ionel Dănciulescu după despărţirea de Dinamo: "Îmi plânge inima, dar tu vei rămâne în sufletul meu"

Dinamo București

Comentarii

Ionel Dănciulescu a părăsit-o pe Dinamo şi nu va mai ocupa funcţia de director sportiv, odată cu schimbarea acţionaratului de la clubul din "Ştefan cel Mare". Fostul mare atacant a transmis un mesaj emoţionat pe contul său de Instagram după această decizie.

"Îmi plânge inima, Dinamo, dar tu vei rămâne în sufletul meu. 

M-am despărţit astăzi de Dinamo după mulţi ani în care m-am dedicat în totalitate pentru culorile clubului, indiferent că am fost atacant, antrenor (câteva etape) sau conducător pe banca echipei. 

Nu vreau să spun cuvinte mari, vreau doar să le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat zi de zi pentru cea mai frumoasă echipă din România: Dinamo. Poate că nu am fost cel mai bun, nu am reuşit să mă ridic la nivelul suporterilor, unici în România, dar am făcut totul cu pasiune şi devotament pentru Dinamo. 

Îmi plânge inima când scriu pe telefon aceste cuvinte, dar sunt mândru că fac parte din istoria clubului Dinamo. Nu pot să îi uit pe suporterii noştri, au ţinut în viaţă Dinamo în plină pandemie şi au reuşit să salveze clubul de la retrogradare. 

Mulţumesc Dinamo pentru tot ce m-ai învăţat, pentru toate trofeele şi victoriile frumoase, sărbătorite cu suflarea. DOAR DINAMO BUCUREŞTI", a fost mesajul transmis de Dănciulescu pe contul personal de Instagram.

Ca jucător, Dănciulescu a jucat pentru Dinamo în trei rânduri. Prima oară din 1995 până în 1997, apoi din 2002 până în 2009 şi din 2010 până în 2013. În România, el a mai evoluat la Electroputere Craiova şi Steaua, iar în afară ţării a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Altay, Shandong Luneng şi Hercules Alicante. Pentru o scurtă perioadă, în 2014, a fost antrenorul echipei, iar în ultimele sezoane a ocupat funcţia de director sportiv în cadrul clubului. 

Afla mai multe despre: dinamoionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare