Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul INCREDIBIL al lui Ion Ţiriac pentru un star de la Barcelona: ”Joacă la o mare echipă, dar nu va juca niciodată la una atât de mare ca Real Madrid!”

Mesajul INCREDIBIL al lui Ion Ţiriac pentru un star de la Barcelona: ”Joacă la o mare echipă, dar nu va juca niciodată la una atât de mare ca Real Madrid!”

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a oferit un amplu interviu celui mai important şi reprezentativ cotidian din Spania, El Pais. Printre multele întrebări legate de mediul de business şi de turneul de tenis de la Madrid,Ţiriac a vorbit pe scurt şi despre Gerard Pique.

”Domnul Pique este un fotbalist bun, care joacă pentru o mare echipă, dar care n-a putut să joace niciodată la una atât de mare precum Real Madrid, care e altceva” a declarat Ion Ţiriac în El Pais.

”L-am văzut odată şi chiar dacă nu îl cunoşteam prea bine, i-am spus că şi eu aş schimba regulile din fotbal: adică penalty-urile să nu se mai execute cu piciorul, ci mingea să fie centrată, iar fotbalistul să marcheze cu capul. Te rog...noi înţelegem ceva mai multe din tenis” a comentat ironic, omul de afaceri român în vârstă de 80 de ani.

Mesajul lui Ţiriac nu a fost întâmplător, iar conflictul cu Gerard Pique este oarecum explicabil. Mai multe vedete au anunţat că nu vor participa la finalul sezonului din circuitul ATP după ce la iniţiativa fotbalistuluide la Barcelona, patronul firmei Kosmos, formatul legendarei Cupei Davis a fost total revizuit în ultimele luni. Cupa Davis îşi va disputa faza finală pe parcursul unei săptămâni la finele lunii noiembrie, adică la finalul sezonului în circuitul ATP. ”Pentru Cupa Mondială, echipele joacă timp de trei ani, apoi au un campionat de o lună şi jumătate. Nu se poate juca în fiecare an pentru a face bani” a mai declarat Ţiriac în El Pais. 

Afla mai multe despre: cupa davision ţiriacgerard pique 

viewscnt
Articole similare