Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul Irinei Begu înaintea meciurilor din FED Cup: "Suntem pregătite pentru orice, suntem acolo trup şi suflet"

Mesajul Irinei Begu înaintea meciurilor din FED Cup: "Suntem pregătite pentru orice, suntem acolo trup şi suflet"

Tenis

Comentarii

rina Begu, una dintre opţiuni pentru nr. 2 din echipă la partidele de simplu, a apreciat că Franţa, în calitate de gazdă, păstrează prima şansă de calificare. Semifinala cu Franţa, din FED Cup e programată la Rouen în zilele de 20 şi 21 aprilie.

''Se poate spune că întâlnirea este mai echilibrată. De fiecare dată când joci în deplasare, nu poţi să spui că eşti favorit, de aceea şansele cred că tot 60-40% ar fi. Dar, noi întotdeauna am fost şi suntem o echipă solidă şi puternică, unită, aşa că avem şansele noastre şi sperăm să le luăm. Suntem pregătite pentru orice, suntem acolo trup şi suflet. O să dau tot ce e mai bun şi sperăm să câştigăm şi această întâlnire. La dublu, deocamdată nu se ştie cine va juca, decizia se va lua vineri. Echipele se pot schimba şi în ziua meciului, aşa că vom vedea în funcţie de scor''.

Begu a apreciat că unitatea de grup a stat la baza succeselor din Fed Cup: ''Faptul că am fost întotdeauna unite şi ne-am motivat una pe cealaltă, asta cred că a contat cel mai mult în parcursul nostru de la Budapesta, în 2014, când ne-am calificat în Grupa Mondială şi ne-a ţinut acolo. Este un avantaj, zgura este suprafaţa noastră favorită, dar şi ele joacă bine pe zgură, va fi un meci foarte greu, dar noi sperăm să-l câştigăm.

Vor fi şi foarte mulţi români, aşa că nu vom simţi presiunea publicului francez. De fiecare dată a contat foarte mult cine a fost mai în formă, cine s-a simţit mai bine în ziua meciului. Dacă joci în deplasare, întotdeauna e mult mai greu. Pentru că ai susţinerea publicului şi asta avantajează echipele gazdă, dar noi ne vom face treaba, nu contează împotriva cui jucăm, sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum''.

Afla mai multe despre: irina begu 

viewscnt
Articole similare