Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul legendarului Pele după ce a urmărit la TV meciul de pe National Arena dintre Franţa şi Elveţia

Mesajul legendarului Pele după ce a urmărit la TV meciul de pe National Arena dintre Franţa şi Elveţiagalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Legendarul Pele a transmis un mesaj după ce a văzut meciul de pe National Arena, dintre Franţa şi Elveţia, încheiat cu victoria jucătorilor lui Vladimir Petkovic, după loviturile de departajare. După timpul regulamentar şi după prelungiri, scorul a fost 3-3.

Meciul dintre Franţa şi Elveţia, care s-a disputat la Bucureşti, în optimile EURO 2020, a fost urmărit şi de legendarul Pele. Simbolul fotbalului brazilian i-a transmis la final un mesaj de încurajare lui Kylian Mbappe, cel care a ratat penalty-ul decisiv.

Franţa - Elveţia a produs una dintre cele mai mari surprize de la acest Campionat European. Elveţienii au reuşit să se califice după loviturile de departajare, revenind în timpul regulamentar de la scorul de 3-1.

Mesajul lui Pele după ce a văzut meciul de pe National Arena, dintre Franţa şi Elveţia

Partida dintre Franţa şi Elveţia a generat un interes imens din partea suporterilor din toată lumea. Printre telespectatori a fost şi legendarul Pele, considerat cel mai bun fotbalist din istorie.

Brazilianul a fost impresionat de drama prin care a trecut Kylian Mbappe, după ce atacantul lui PSG a ratat penalty-ul decisiv. La finalul partidei, Pele a postat pe contul său de Twitter un mesaj de încurajare pentru Mbappe: ”Capul sus, Kylian! Mâine este prima zi dintr-o nouă aventură”, a fost mesajul legendarului brazilian.

Unul dintre cei mai mari jucători din lume, Kylian Mbappe a evoluat sub aşteptări la EURO 2020. Aventura sa la Campionatul European s-a încheiat dramatic, după ce a ratat penalty-ul decisiv cu Elveţia şi Franţa a plecat astfel acasă. După meci, Didier Deschamps a ţinut să-şi arate susţinerea pentru jucătorul său

”Kylian era în mod evident afectat. Chiar dacă nu a înscris, el a fost deseori decisiv. El îşi asumă responsabilitatea pentru lovitura de pedeapsă ratată. Nimeni nu-l învinovăţeşte.

Evident, Kylian îşi asumă responsabilitatea. Se simte vinovat, dar nu trebuie să fie aşa. El putea ar fi putut să înscrie şi să ne califice. Am un grup unit. A fost întotdeauna. Vom rămâne uniţi”, a declarat Didier Deschamps după meciul care s-a jucat pe National Arena.

Afectat de momentul ratării penalty-ului, Kylian Mbappe a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care şi-a cerut scuze: "Tristeţea este imensă după această eliminare, noi nu ne-am atins obiectivul. Sunt dezolat pentru acest penalty. Am vrut să ajut echipa, dar am eşuat", a scris Mbappe pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare