Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Antoine Griezmann după ce s-a despărţit de Barcelona! ”Am fost implicat în acest club uriaş şi plec foarte trist!”

Mesajul lui Antoine Griezmann după ce s-a despărţit de Barcelona! ”Am fost implicat în acest club uriaş şi plec foarte trist!”

FC Barcelona

Comentarii

Griezmann a plecat de la Barcelona în ultimele ore ale perioadei de marcato.

Antoine Griezmann s-a întors la Atletico Madrid. Campioana Spaniei îl va împrumuta până în iunie 2022 cu opţiunea de a-l cumpăra pentru 40 de milioane de euro. Atacantul francez a semnat o înţelegere valabilă pe 2 ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. 

Campionul mondial şi-a luat la revedere de la fanii catalani printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. El regretă că nu a avut şansa de a juca mai mult timp cu ei în tribune. 

”Dragi suporteri, vă spun la revedere, recunoscător pentru dragostea voastră. Am dat totul pentru acest tricou. Am fost implicat în acest club uriaş şi plec foarte trist că nu am putut să mă bucur mai mult alături de voi în tribune. Sunt mândru că am fost unul dintre voi”, a transmis Antoine Griezmann pe reţelele de socializare.

Un detaliu al acestei mutări a fost oferit de jurnalistul Gianluca Di Marzio. Conform lui, contractul lui Antoine Griezmann a fost înregistrat de Atletico Madrid la ora 23:59.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann a jucat la Atletico între 2014 şi 2019, după ce a evoluat la Real Sociedad. Pentru Barcelona, el a jucat 99 de meciuri şi a marcat 35 de goluri. Griezmann mai are contract cu gruparea catalană până în 30 iunie 2024.

Francezul a ajuns la Barcelona în vara anului 2019, în schimbul sumei de 120 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: griezmann*-barcelona-atletico madrid 

viewscnt
Articole similare