Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Budescu pentru colegi înainte de Lazio şi cum comentează imaginea cu dinamoviştii purtând fulare cu echipa italiană

Mesajul lui Budescu pentru colegi înainte de Lazio şi cum comentează imaginea cu dinamoviştii purtând fulare cu echipa italiană

FCSB

Comentarii

FCSB - Lazio e LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, joi, de la 22:00.

Roş-albaştrii pun campionatul pe primul plan, însă speră să realizeze marea surpriză şi să meargă mai departe şi în Europa League.

Constantin Budescu spune că toate gândurile sale şi ale colegilor săi se îndreaptă acum doar spre partida de joi, chiar dacă în weekend vor disputa derby-ul cu Dinamo.

Budescu a văzut imaginile cu Laurenţiu Brănescu şi Vlad Muţiu purtând fulare cu Lazio, dar spune că nu a fost deranjat de mica "înţepătură" a dinamoviştilor: "Pe mine unul nu m-a deranjat. E treaba lor!"

"Deocamdată ne gândim la primul meci, după care o să ne concentrăm şi pe meciul cu Dinamo.

Suntem la început şi ne ajută să jucăm din trei în trei zile. Nu există o stare de oboselă, pentru că a fost întrerupt campionatul şi eu zic că e un avantaj că jucăm aşa.

(n.r. Andrei Vlad) Şi-a revenit (după gafa cu CFR). Se poate întâmpla oricărui portar. Când ei greşesc deja se schimbă tabela. El e un tip ok şi cu siguranţă nu se mai gândeşte la ce a fost
", spune Budescu pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul FCSB are şi un mesaj pentru colegii săi înainte de confruntarea de joi: "Să joace cum ştiu ei mai bine! Să îşi facă treaba pe teren. Nu trebuie să facă ceva ieşit din comun. Este un meci de fotbal şi cel mai bun va câştiga".

Afla mai multe despre: budescufcsbeuropa leaguedinamo 

viewscnt
Articole similare