Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Camora, după ultimele probleme de la CFR: ”Am vorbit cu şefii. M-au asigurat de lucrul ăsta”

Mesajul lui Camora, după ultimele probleme de la CFR: ”Am vorbit cu şefii. M-au asigurat de lucrul ăsta”

CFR Cluj

Comentarii

Oamenii cu greutate de la CFR nu sunt interesaţi de schimbările din conducerea clubului. Aşteaptă doar să îşi primească banii la fel ca până acum. Clujenii nu au restanţe financiare şi acest aspect ar avea greutate în lupta pentru titlu cu FCSB.

 
Camora este cel mai vechi component al lotului campioanei. Are şapte ani de când e în Gruia şi a trăit şi perioada tulbure a insolvenţei. Acum de când CFR are din nou stabilitate financiară portughezul nu îşi mai doreşte să se întoarcă la momentele de incertitudine din trecut. 
 
"Nu mai vreau să discut despre cine pleacă, conducerea sau antrenorul, ce decid ei să decidă, eu sunt plătit să joc fotbal, nu mai comentez absolut nimic despre ce se întâmplă la birouri. Ei au vorbit cu mine, au asigurat că jucătorii primesc salarii şi au primit toţi, suntem la zi. FCSB ai are patru puncte în faţă, nu? Şi dacă rămâne aşa la finalul sezonului regulat în playoff, rămân două. E doar un meci" a declarat Camora la sfârşitul partidei care a închis etapa a 10-a.  
 
 
 
Culio a fost unul dintre jucătorii despre care se spune că ar fi complotat pentru debarcarea lui Edi Iordănescu. Acum nu se implică în ceea ce priveşte situaţia lui Conceicao. Cel puţin declarativ.
 
"Poate se vorbeşte cine pleacă, cine vine. Eu acum vorbesc că aici e Conceicao. După o să vedem. Dacă rămâne sau pleacă, eu nu ştiu. Nu mă interesează polemica. Eu vreau să joc pe teren şi să vorbesc de fotbal. După ce se vorbeşte afară nu mă intereseaza nimic. Asta este treaba conducerii" a completat Culio. 
 

 

Afla mai multe despre: camoraculiocfr clujconceicao 

viewscnt
Articole similare