Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristi Chivu pentru jucătorii naţionalei U21: „E mult mai uşor dacă te duci să te lupţi cu balaurii”

Mesajul lui Cristi Chivu pentru jucătorii naţionalei U21: „E mult mai uşor dacă te duci să te lupţi cu balaurii”

Echipa națională

Comentarii

Cristi Chivu a vorbit actuala generaţe U21 a României care se pregăteşte de Europeanul din 2019.

Fostul internaţional român, stabilit acum în Italia, a afirmat că va merge la meciuri pentru al susţine pe prietenul său Mirel Rădoi.

„Dacă am timp, voi merge oriunde ca să îi văd. E o generaţie bună care se poate autodepăşi să facă performanţe la Euro. Şi voi merge să-i văd pentru că voi merge să-l văd pe Mirel în primul rând, pentru că suntem prieteni şi îi ţin pumnii”, a spus Chivu pentru eusunt12.ro.

Ianis Hagi ar putea fi omul cheie din naţionala României U21 la Campinatul European din 2019

Fiind întrebat dacă Ianis ar putea face pasul din nou către Serie A, Chivu a răspun: „Eu sper să ajungă şi mai sus. Să meargă în La Liga, la echipe mult mai mari. Totul depinde de el. Dar e pregătit din punct de vedere mental pentru tot ce reprezintă fotbalul profesionist la nivel înalt. Iar când eşti pregătit mental şi eşti înzestrat cu calităşi pe care ţi le-a dat cine ţi le-a dat, lucrurile sunt mult mai uşor de realizat. Sigur, trebuie să muncească. Trebuie să muncească, să arate pe teren că este un jucător important care din punctul meu de vedere în câţiva ani va juca în campionate importante, la echipe importante”.

Naţionala de tineret va debuta la EURO 2019 contra Croaţiei, pe 18 iunie, la San Marino.

„Noi, când vorbim despre echipa naţională, uitam un lucru. Că ei joacă la echipe de club unde muncesc zi de zi. Să muncească zi de zi ca şi cum ar fi ultima zi, ca să poată să crească, să ajungă la naţională pregătiţi din toate punctele de vedere. Dacă atunci când vor munci zi de zi şi vor fi selectionaţi, lucrurile vor fi mai uşoare mental şi fizic şi vor fi mai pregătiţi să joace un campionat european. Lucrurile nu sunt uşoare, dar dacă ai muncit zi de zi, un an de zile, pentru un campionat european, chiar dacă o faci la echipa de club, e mult mai uşor dacă te duci si te lupţi cu balaurii”, a mai spus Chivu.

Afla mai multe despre: cristi chivunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare