Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după antrenamentul lui Juventus! Postarea starului portughez

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după antrenamentul lui Juventus! Postarea starului portughez

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a rămas la Juventus şi a revenit la echipă după ce s-a relaxat în vacanţă.

Ronaldo se află în ultimul an de contract cu Juventus, iar viitorul său la fosta campioană din Serie A este incert. Din ultima postare a lusitanului, el a dat de înţeles că este în continuare fericit la Juventus. 

”Fericit că m-am întors la treabă”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe Instagram, după o şedinţă de pregătire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Potrivit Sky Sports, Juventus nu ar fi dispusă să îi ofere potughezului prelungirea contractului, iar Ronaldo ar trebui să îţi caute un alt club vara viitoare.

Salariu lui Ronaldo, prea mare pentru Juventus

Juventus ar fi luat această decizie din cauza pretenţiilor financiare pe care portughezul le are. Ronaldo câştigă 30 de milioane de euro pe sezon la Juventus, iar suma este considerată enormă, în situaţia în care tot fotbalul a fost afectat de pandemie. 

Totuşi, Ronaldo ar dori să semneze prelungirea contractului, iar agentul său, Jorge Mendes, a intrat deja în discuţii cu oficialii clubului italian. Chiar şi aşa, cei de la Juventus nu au dorit să audă de prelungirea contractului, dacă pretenţiile financiare ale portughezului sunt aceleaşi. Cele două părţi ar fi ajuns la o înţelegere ca actualul contract să fie dus la bun sfârşit, iar lusitanul ar urma să plece gratis de la Juventus, vara viitoare. 

Ronaldo a avut un sezon dificil la Juventus şi a terminat doar pe locul 4 în clasamentul din Serie A. Portughezul a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 29 de goluri, în 33 de meciuri.    

Afla mai multe despre: ronaldo-juventus-serie a 

viewscnt
Articole similare