Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a salvat-o pe United cu Villareal: ”De asta m-am întors”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a salvat-o pe United cu Villareal: ”De asta m-am întors”
Comentarii

Manchester United a reuşit să se impună cu 2-1 în faţa lui Villareal, graţie golului marcat de Cristiano Ronaldo în minutul 90+5.

În a doua rundă a grupelor Ligii Campionilor, Manchester United avea nevoie de o victorie. După înfrângerea mai mult decât surprinzătoare cu Young Boys Berna, ”diavolii roşii” aveau nevoie disperată de puncte, iar Cristiano Ronaldo le-a obţinut.

Fiind condusă iniţial de Villareal, United a reuşit să egaleze prin Telles. Partida părea că avea să se termine la egalitate, însă, în ultimele secunde, Ronaldo a combinat excelent cu Lingard şi a reuşit să dea lovitura. Lusitanul şi-a scos tricoul şi a sărbătorit în faţa fanilor, iar băieţii lui Ole Gunnar Solskjaer au plecat acasă cu toate punctele.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce a salvat-o pe United cu Villareal

În urma partidei, Cristiano Ronaldo s-a arătat fericit de rezultatul obţinut. Starul lui United a afirmat că a revenit din dragoste pentru club şi că vrea să contribuie, să facă, din nou, istorie. În plus, acesta le-a mulţumit fanilor şi i-a rugat pe aceştia să continue cu susţinerea oferită echipei.

De asta m-am întors. Pentru că mi-a fost foarte dor de acest club. Am fcăut istoria la acest club şi vreau să o fac din nou. Trebuie să le mulţumesc tuturor fanilor, nu doar din partea mea, dar împing echipa din spate şi asta va fi foarte important, mai ales în acest sezon”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: champions leaguemanchester united villarealcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare