Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce tot lotul lui Juventus a intrat în autoizolare: "Vorbesc acum din postura de fiu, părinte şi om"

Mesajul lui Cristiano Ronaldo după ce tot lotul lui Juventus a intrat în autoizolare: "Vorbesc acum din postura de fiu, părinte şi om"

Juventus

Comentarii

Întreg clubul Juventus Torino a intrat în autoizolare după ce Daniele Rugani, fundaş central, a fost depistat cu noul virus COVID-19. Cristano Ronaldo, star-ul lui Juventus, a oferit un comunicat pe contul personal de Instagram în legătură cu această pandemie.

"Lumea trece printr-un moment foarte dificil care cere cea mai mare grijă şi atenţie din partea noastră. 

Vă vorbesc acum nu din postura de fotbalist, ci din cea de copil, părinte şi om care este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în întreaga lume. Este important să urmăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi a organelor de conducere despre modul în care trebuie să gestionăm această situaţie. 

Protejarea vieţii umane trebuie să depăşească orice interes. Vreau să îmi transmit gândurile bune către toţi cei care şi-au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea pentru cei care se luptă cu virusul, cum ar fi colegul meu Daniele Rugani şi suportul meu continuu către minunaţii oameni din domeniul sănătăţii care îşi pun viaţă în risc pentru a îi salva pe alţii", a fost mesajul lui Ronaldo de pe Instagram. 

Cum se simte Cristiano Ronaldo, după ce Coronavirusul a pătruns în vestiarul lui Juventus Torino

Cristiano Ronaldo a decis să-şi ia familia şi să zboare acasă, acolo unde va rămâne până la liniştirea apelor. Potrivit Secretarului General al Sănătăţii din Madeira, Pedro Ramos, atât Ronaldo, cât şi familia sa, nu prezintă simptome legate de o eventuală infectare cu Coronavirus. În acelaşi timp, Ramos a dat asigurări că fotbalistul lui Juventus Torino îşi poate vizita mama la spital, acolo unde se află după ce a suferit un accident cerebrovascular, pe 3 martie.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare