Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Edi Iordănescu după infectarea cu Covid: ”Voi clarifica orice informaţie la prima conferinţă de presă. Nu pot să vorbesc cu nimeni din presă acum”

Mesajul lui Edi Iordănescu după infectarea cu Covid: ”Voi clarifica orice informaţie la prima conferinţă de presă. Nu pot să vorbesc cu nimeni din presă acum”

FCSB

Comentarii

În cursul zilei de marţi, a fost anunţat că Edi Iordănescu şi aproape tot staff-ul său tehnic au fost depistaţi pozitiv cu Covid. În urma infectării, tehnicianul FCSB-ului a transmis un mesaj, prin intermediul contului personal de Facebook.

Cu doar câteva zile rămase până la duelul cu CS Mioveni, imediat după încheierea pauzei internaţional, FCSB a primit o lovitură grea. Edi Iordănescu şi mai tot staff-ul său tehnic s-au infectat cu Covid şi vor absenta în jur de două săptămâni, ratând două partide, ambele în campionat. Mihai Pintilii va fi responsabil cu pregătirea şi conducerea echipei în asbenţa antrenorului principal.

După ce s-a aflat de infectarea sa cu Covid, Edi Iordănescu a transmis un mesaj pe contul de Facebook. Acesta şi-a afirmat încrederea în colegii şi jucătorii săi în absenţa sa şi făcut un apel către reprezentanţii mass-media, spunând că nu ar mai dori ca numele său să fie folosit în ”diverse speculaţii”.

Mesaj ferm al lui Edi Iordănescu după infectarea cu Covid

Salut. Ultimele mele declaraţii vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia şi înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începand de luni, m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă şi nici nu pot să o fac în perioada următoare.

Îi rog pe reprezentanţii mass-media să mă înţeleagă şi să-mi respecte decizia, iar numele meu să nu mai fie folosit în diferite speculaţii. Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferinţă de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puţin două săptămâni şi atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informaţie, aşa cum am făcut de fiecare dată.

Am încredere necondiţionată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieţi, în profesionalismul lor şi valoarea lor şi fac apel la suporterii noştri să meargă în număr cât mai mare la meci, indiferent că sunt din Buzău, că vin din Bucureşti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru!! Sănătate maximă tuturor!!”, se arată în mesajul postat de Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare