Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru suporterii FCSB! ”Avem nevoie de voi, avem nevoie de glasul vostru!” Ce a spus antrenorul roş-albaştrilor

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru suporterii FCSB! ”Avem nevoie de voi, avem nevoie de glasul vostru!” Ce a spus antrenorul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a transmis un mesaj suporterilor prin intermediul lui Edi Iordănescu.

Edward Iordănescu a debutat la FCSB cu o remiză, 1-1 în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe. FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VI-a a Ligii I. A fost primul meci pentru antrenorul Edward Iordănescu la conducerea tehnică a FCSB. Pentru FCSB a marcat Fl. Tănase, în minutul 58, iar pentru Sepsi a punctat Aganovici '36. În minutul 67, Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

După ce a debutat la FCSB, Edi Iordănescu a transmis un mesaj suporterilor, care au fost aproape de echipă, pe Arena Naţională, şi în partida contra lui Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor i-a îndemnat să vină aproape de echipă şi la derby-ul din etapa viitoare contra lui CFR, care va avea loc în Gruia. 

 ”Avem nevoie să veniţi aproape de noi!”

”Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieţi, pentru voi, suporterii noştri, şi acest nou început trebuie să aibă un final fericit, dar finalul ăsta fericit vine doar împreună.

Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, al băieţilor, un mesaj puternic de mulţumire pentru ceea ce am văzut la jocul de acasă cu Sepsi. Avem nevoie de voi aproape, avem nevoie ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este uşor, dar cu siguranţă că doar împreună putem să reuşim.

Avem nevoie să veniţi aproape de noi şi să ne acceptaţi şi în momentele mai puţin bune, pentru că e nevoie de muncă, asta e o realitate, şi dacă lucrurile se vor întâmpla aşa cum eu cred şi sunt sigur că echipa are mijloacele, are potenţialul ca să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună.

Vine o deplasare extrem de grea, la Cluj. Vă aşteptăm alături de noi. Avem nevoie de voi, avem nevoie de glasul vostru şi aveţi promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri şi va avea atitudinea pe care voi toţi o aşteptaţi, iar la final să fim fericiţi”, a spus Edi Iordănescu, într-un video postat pe pagina oficială a FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: fcsb-edi iordănescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare