Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui George Puşcaş după ce s-a anunţat că România va intra în stare de urgenţă: "Vom trece şi peste asta"

Mesajul lui George Puşcaş după ce s-a anunţat că România va intra în stare de urgenţă: "Vom trece şi peste asta"

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (23 de ani) a transmis un mesaj celor care îl urmăresc în contextul pandemiei de coronavirus. Fotbalul profesionist din Anglia s-a oprit, astfel că internaţionalul nu va mai juca pentru o perioadă. El era şi pe lista preliminară a stranierilor anunţată de Cosmin Contra.

"E important ca în astfel de momente să ne păstrăm calmul şi să nu uităm că sănătatea e mai importantă decât orice. Vom trece şi peste asta. Fii responsabil! Stai acasă. Protejează-te pe tine şi pe cei apropiaţi", a fost mesajul publicat de Puşcaş pe contul de Facebook. 

Internaţionalul român cotat la şase milioane de euro a marcat 11 goluri în acest sezon pentru Reading. El a fost transferat vara trecută de la Inter Milano, în schimbul a opt milioane de euro. 

România va intra în stare de urgenţă 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat sâmbătă că România va intra, începând de săptămâna viitoare, în stare de urgenţă. 

"Am decis să decretez stare de urgenţă la începutul săptămânii viitoare.

Această stare de urgenţă va face posibilă alocarea de noi resurse importante pentru gestionarea crizei. În acest fel, Guvernul va avea posibilitatea să aloce mai mulţi bani domeniului sănătăţii, mai mulţi bani pentru medicamente, mai mulţi bani pentru aparatura medicală absolut necesară", a fost anunţul făcut de Iohannis. 

Afla mai multe despre: george puscascoronavirus 

viewscnt
Articole similare