Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Guardiola către fani: "Fiţi prudenţi şi, când va fi posibil şi totul va fi sigur, noi vom reveni"

Mesajul lui Guardiola către fani: "Fiţi prudenţi şi, când va fi posibil şi totul va fi sigur, noi vom reveni"

Manchester City

Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a transmis fanilor să respecte măsurile impuse de Guvernul britanic în contextul pandemiei de coronavirus.

"Cred că fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să ne vadă din nou şi noi ne dorim asta, dar, în prezent, priorităţile sunt altele. Fiţi prudenţi, iar când va fi posibil, noi vom reveni. La început fără voi, dar în cele din urmă sper că vom reveni la obiceiurile noastre", a afirmat Guardiola.

Tehnicianul le transmite fanilor să nu uite de ceea ce au făcut membrii serviciilor medicale. "Dacă Guvernul ne cere să purtăm mască, să stăm acasă, să păstrăm distanţa, atunci trebuie să facem acest lucru, pentru că mulţi oameni care lucrează la NHS (Sistemul public de sănătate din Marea Britanie) şi în servcii medicale din întreaga lumea şi-au pus viaţa în pericol pentru a o salva pe a noastră. Este incredibil ce au făcut ei şi dacă noi doar trebuie să urmăm regulile, atunci putem face acest lucru", a mai spus antrenorul spaniol.

Cluburile au fost autorizate la 18 mai să efectueze antrenamente în grupuri mici. Vineri, şeful Premier League, Richard Masters, a declarat că este "atât de încrezător cât poate fi” cu privire la reluarea campionatului englez de fotbal din iunie, fără a specifica o dată.

Premier League a sperat iniţial, în Proiectul Restart, să reia meciurile începând cu 12 iunie, apoi a fost menţionată data de 19 iunie.

Afla mai multe despre: city 

viewscnt
Articole similare