Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Hazard după despărţirea de Chelsea: Un singur lucru mi-a fost mereu clar”

Mesajul lui Hazard după despărţirea de Chelsea: Un singur lucru mi-a fost mereu clar”

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul belgian al echipei Chelsea, Eden Hazard, a semnat un contract pe cinci sezoane cu Real Madrid, a anunţat, vineri, gruparea madrilenă.

Starul belgian le-a transmis un mesaj de adio fanilor echipei londoneze, prin intermediul reţelelor de socializare.

"Către prietenii şi familia mea de la Chelsea,

Ştiţi deja că voi merge la Real Madrid. Nu e niciun secret că a fost visul meu să joc pentru ei încă de când eram copil şi am înscris primul gol. Am făcut tot posibilul să nu mă las afectat în această perioadă dificilă de speculaţii, în special în ultimele 6 luni.

Acum cluburile au ajuns la un acord şi sper că înţelegeţi că a trebuit să încep un nou capitol, la fel cum fiecare dintre voi ar trebui să o facă pentru a-şi împlini visurile. Să plec de la Chelsea e cea mai importantă şi cea mai grea decizie a mea de până acum. Acum, vreau să spun că un singur lucru mi-a fost mereu clar: am iubit fiecare moment la Chelsea şi nu m-am gândit niciodată să plec la un alt club.

Aveam doar 21 de ani când am venit aici, m-am dezvoltat ca bărbat şi ca jucător alături de voi toţi, m-aţi ajutat să devin căpitanul naţionalei Belgiei, în definitiv. Au fost, de asemenea, momente dificile, atât pentru echipă, cât şi pentru mine personal. Acesta este fotbalul profesionist. Pentru mine, fotbalul înseamnă să am o minge la picior, să joc şi să mă bucur de fiecare moment. Suntem fericiţi să facem parte din acest joc minunat şi acesta este un sfat pentru cei care au nevoie: jucaţi fotbal şi bucuraţi-vă! (...)

Avem mulţi jucători minunaţi şi cele mai bune momente ale mele au fost alături de echipă. Am câştigat Cupa Angliei, Cupa Ligii, Europa League şi Premier League ca o familie. Fiecare trofeu a fost special în felul său, iar acum, la Baku, a fost modul perfect în care să terminăm un sezon greu, venit după Cupa Mondială.

Chlesea şi în special fanii lui Chelsea vor fi mereu speciali pentru mine, iar în sezonul următor voi fi primul care va urmări ce rezultate are echipa. Sper să picăm împreună în sezonul viitor din Champions League, ca să ne putem întâlni din nou.

Înainte să plec, vreau să le mulţumesc încă o dată tuturor celor de la club pentru eforturile depuse în fiecare moment. Îmi voi lua rămas bun de la colegii de la Chelsea la momentul potrivit, iar acum vreau să le mulţumesc domnului Abramovich şi conducerii pentru că m-au ajutat să-mi îndeplinesc nu unul, ci două visuri: să fiu jucător al lui Chelsea şi, acum, să fiu jucător al lui Real Madrid.

Vă doresc tuturor tot binele din lume, prietenii mei!

Eden", a scris Hazard pe reţelele de socializare.

În vârstă de 28 de ani, Hazard a marcat 110 goluri în 352 de meciuri pentru Chelsea, unde juca din 2012.

El are în palmares două titluri de campion al Angliei (2015, 2017), Cupa Angliei (2018), Cupa Ligii Angliei (2015) şi două trofee ale Ligii Europa (2013, 2019).

 

Afla mai multe despre: hazardreal madrid,  

viewscnt
Articole similare