Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Ianis Hagi după înfrângerea din Germania: ”Ne aşteaptă trei finale. România, ne vedem luni în Ghencea!”

Mesajul lui Ianis Hagi după înfrângerea din Germania: ”Ne aşteaptă trei finale. România, ne vedem luni în Ghencea!”
Comentarii

Ianis Hagi a postat pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant. Fotbalistul lui Rangers s-a declarat optimist în ceea ce priveşte următoarele meciuri ale echipei naţionale.

România a pierdut la Hamburg, 1-2 cu Germania. Tricolorii au condus cu 1-0, după execuţia superbă a lui Ianis Hagi, una care i-a adus numeroase laude în presa internaţională.

Fotbalistul român de la Rangers FC a postat un mesaj pe reţelele de socializare şi s-a declarat mândru de prestaţia tricolorilor din Germania, dar şi optimist cu privire la următoarele meciuri din grupă:

”Mândru pentru prestaţia noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri. O bucurie enormă pentru mine să înscriu în faţa suporterilor români de la Hamburg, să sărbătoresc alături de ei şi cu gândul la toţi cei care ne-au susţinut de acasă. Ne mai aşteaptă trei finale în drumul spre baraj şi pornim cu încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simţim energia tribunelor de acasă şi să luptăm pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea” a scris Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare