Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Ianis pentru fanii naţionalei de tineret: "Ne batem de la egal la egal cu fiecare"

Mesajul lui Ianis pentru fanii naţionalei de tineret: "Ne batem de la egal la egal cu fiecare"

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a fost om de bază în campania de calificare a reprezentativei sub 21 de ani, iar decarul promite un European în care România să se bată pentru semifinalele competiţiei.

România este în primele 12 echipe ale Europei la nivelul selecţionatelor de tineret. Este doar a doua prezenţă la un turneu continental pentru tricolorii mici. 
 
"Mergem să ne batem de la egal la egal cu fiecare. Nu avem frică, ştim că suntem buni, ştim că avem talent, dar să rămânem modeşti, să mergem acolo, s-o luăm meci cu meci şi eu zic că o să facem o treabă bună şi acolo" a declarat Ianis după meciul din această seară.
 
Fanii visează la o nouă generaţie de aur care să depăşească performanţele celei din anii `90. În comparaţie cu tatăl său, Ianis nu este euforic în această  privinţă.  
 
"Am scris istorie până la urmă în seara asta, dar o să rămânem modeşti, o s-o luăm pas cu pas, să nu încercăm acum să ne gândim la lucruri măreţe, pentru că deocamdată doar am reuşit o calificare. Următorul pas este să jucăm bine la Euro şi după aceea fiecare calificare s-o luăm în parte şi uşor, uşor, de ce nu, să ajungem la performanţele pe care le-au reuşit ei" a încheiat fotbalistul care va împlini zilele viitoare 20 de ani. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagiromânia u21 

viewscnt
Articole similare