Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Iker Casillas pentru un coleg de la Real Madrid după câştigarea La Decima: "După aceea l-am sărutat"

Mesajul lui Iker Casillas pentru un coleg de la Real Madrid după câştigarea La Decima: "După aceea l-am sărutat"

Real Madrid

Comentarii

Iker Casillas (39 de ani) şi-a adus aminte de momentul în care Real Madrid a cucerit al 10-lea trofeu UEFA Champions League din palmares, într-un interviu acordat cotidianului spaniol AS.

Real Madrid a aşteptat multe sezoane pentru a îşi adăuga a 10-a "urecheată" în muzeu, iar Iker Casillas, fotbalist sinonim cu istoria recentă a clubului din capitala Spaniei, ştie cel mai bine cât de agonizantă a fost această aşteptare. 

După succesul din finala de la Lisabona, din 2014, Casillas i-a atribuit succesul lui Sergio Ramos şi a dezvăluit ce i-a spus actualului căpitan de la Real: "Pentru mine, câştigarea La Decima a fost o uşurare. Presupun că aşteptarea îndelungată i-a dat o aromă specială. 

Ce i-am spus lui Sergio Ramos după finală? Tu eşti şeful şi vei fi întotdeauna jucătorul care a adus La Decima. După aceea l-am sărutat", a spus fostul portar de la Real. 

În acea finală, cu Atletico Madrid, Sergio Ramos a egalat în al treilea minut de prelungire. Real s-a impus în extra time după golurile lui Bale, Marcelo şi Cristiano Ronaldo. În total, Casillas are trei trofee UEFA Champions League cu Real Madrid. 

Afla mai multe despre: real madridla decimaiker casillas 

viewscnt
Articole similare