Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Ivan care închide negocierile cu FCSB din prima zi: "Nu vreau să mai revin niciodată în fotbalul din România!"

Mesajul lui Ivan care închide negocierile cu FCSB din prima zi: "Nu vreau să mai revin niciodată în fotbalul din România!"

Stranieri

Comentarii

Gigi Becali a declarat că a înaintat o ofertă de 1,8 milioane de euro clubului rus FC Krasnodar pentru transferul atacantului Andrei Ivan. Fostul jucător al CSU Craiova este împrumutat în acest sezon de gruparea din Rusia la Rapid Viena.

La scurt timp după declaraţiile lui Becali, Andrei Ivan a comentat. “Am citit declaraţiile domnului Becali, nu sunt interesat de ceea ce spune dânsul. Eu sunt jucătorul celor de la Rapid Viena, iar cei de aici au dat bani pe mine ca să mă aducă la echipă. Ştiu că trebuia să plătească o sumă de bani pentru transferul meu, cred că au şi făcut-o deja. 
 
Am trei ani de contract aici şi nu vreau să plec. Nu doar că nu vreau să plec, nu vreau să mai revin niciodată în fotbalul din România! Mă simt foarte bine la Viena, îmi văd de treaba mea, nu mă interesează discuţiile care există despre mine”, a spus Ivan.
 
Tuttomercatoweb i-a făcut o caracterizare atacantului Andrei Ivan, aflat în prezent sub contract cu Rapid Viena. Jurnaliştii au rămas impresionaţi de român, după ultimele meciuri. 
 
"Andrei Ivan, noul talent propus de fotbalul românesc. E tehnic şi rapid. E un jucător dificil de marcat şi foarte puternic în jocul aerian. Când are mingea la picior devine un coşmar pentru apărarea adversă. Nu în ultimul rând are şi un sut puternic şi precis”, scrie Tuttomercatoweb.
 

Afla mai multe despre: andrei ivanrapid vienasteauagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare