Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Marius Croitoru după apariţia zvonului că Adrian Mititelu ar dori să îl demită de la FC U Craiova: ”Orice e posibil!”

Mesajul lui Marius Croitoru după apariţia zvonului că Adrian Mititelu ar dori să îl demită de la FC U Craiova: ”Orice e posibil!”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul de la FC U Craiova, a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu UTA.

Antrenorul a sosit în această vară la echipă. Croitoru a reuşit să îşi impună stilul ofensiv în Bănie, totuşi, clubul patronat de Adrian Mititelu nu a reuşit să strângă decât 7 puncte în primele 6 etape din Superligă.

În presă, a apărut un zvon că Adrian Mititelu ar dori să îl demită pe Marius Croitoru. Antrenorul a fost întrebat despre acest subiect. Croitoru susţine că nu a auzit de aşa ceva şi că are susţinerea omului cu banii de la FC U Craiova 1948. 

”Orice e posibil!” 

”Nu ştiu. Eu citesc presa, sunt la zi, dar n-am citit despre un ultimatum. Ultimatum nu poate să existe, că nu suntem la execuţie. E un joc de fotbal. Eu n-am teamă de nimeni şi nimic. Nu ştiu ce se speculează în presă, eu o citesc zi de zi pentru că face parte din viaţa noastră. N-am văzut aşa ceva, chiar deloc. 

Eu am un obiectiv clar ca la sfârşitul anului să duc echipa în play-off. Nu e nimic câştigat sau pierdut. Dacă domnul Mititelu a spus clar că mă susţine... dacă ne uităm în istorie, atunci când erau mai susţinuţi antrenorii, atunci se schimbau.  

Orice e posibil în fotbal. Nu mă deranjează ce apare în presă, dar acest articol nu l-am văzut. Chiar dacă a apărut, nu m-a speriat cu nimic”, a spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: fc u craiova-adrian mititelu-marius croistoru 

viewscnt
Articole similare