Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Messi pentru Xavi în ziua când antrenorul a fost prezentat la Barcelona: "Mi-a scris"

Mesajul lui Messi pentru Xavi în ziua când antrenorul a fost prezentat la Barcelona: "Mi-a scris"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) i-a transmis un mesaj lui Xavi (41 de ani), care a fost instalat ca antrenor principal la FC Barcelona luni, în cadrul unei conferinţe de presă organizată pe Camp Nou. Xavi şi Messi au fost colegi în marea echipă a Barcelonei care a făcut istorie cu Pep Guardiola pe banca tehnică.

Mesajul lui Messi pentru Xavi în ziua când antrenorul a fost prezentat la Barcelona: "Mi-a scris"

Xavi a fost prezentat oficial, luni, ca antrenor la FC Barcelona, unde l-a înlocuit pe Ronald Koeman. Catalanul a dezvăluit, la conferinţa de presă, că Leo Messi - cel mai important fotbalist din istoria clubului blaugrana - i-a scris în ziua prezentării oficiale.

Antrenorul Barcelonei a dezvăluit că Messi i-a urat toate cele bună în noua etapă de pe Camp Nou, după ce a făcut istorie ca jucător: "Leo Messi mi-a scris şi mi-a urat noroc în noua etapa ca antrenor al Barcelonei. Este cel mai bun fotbalist din lume şi cel mai mare din istoria acestui club!", a spus Xavi, la prezentarea oficială.

Primele decizii importante ale lui Xavi la FC Barcelona. Doi oameni, daţi afară de la club

Şefii Barcelonei au luat primele decizii importante după numirea lui Xavi Hernandez (41 de ani) ca antrenor, în ceea ce priveşte organigrama clubului. Doi oameni din staff au fost îndepărtaţi. Xavi a venit de la Al Sadd cu stafful său şi şi-a dorit modificări în departamentul medical.

Xavi a fost prezentat oficial, luni, la FC Barcelona şi a început imediat treaba. Catalanul vine cu stafful său în aventura de pe Camp Nou ca antrenor, astfel că au început disponibilizările la club. Potrivit AS, Juanjo Brau, fizioterapeutul primei echipei, a fost dat afară şi înlocuit cu Carles Nogueirea, om din stafful lui Xavi. Mai mult, Albert Roca, preparatorul fizic al primei echipe, a fost anunţat că nu va mai face parte din organigrama primei echipei.

Afla mai multe despre: messixavimesajbarcelona 

viewscnt
Articole similare