Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui MM Stoica după ce FCSB a remizat cu Mioveni! ”N-am crezut vreodată asta!”

Mesajul lui MM Stoica după ce FCSB a remizat cu Mioveni! ”N-am crezut vreodată asta!”

FCSB

Comentarii

FCSB şi CS Mioveni au încheiat la egalitate, scor 1-1, în meciul din etapa a 27-a din Liga 1.

După acest pas greşit făcut de echipa lui Toni Petrea, CFR s-a distanţat din nou la 8 puncte de clubul bucureştean. Nu este prima dată când clubul lui Gigi Becali ratează ocazia de a se apropia de ardeleni. 

În urmă cu două etape, FCSB a remizat, pe Arena Naţională, scor 2-2, cu FC U Craiova 1948. Acum, MM Stoica a comentat, în stilul caracteristic, şansa ratată de FCSB pentru a reduce din diferenţa faţă de campioana României. 

”N-am crezut vreodată că al 20-lea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 1 ne poate provoca asemenea dezagrement”, a fost mesajul expertului TelekomSport, pe pagina personală de Facebook. 

Toni Petrea, explicaţii pentru remiza de la Mioveni

”Ştiam că ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă care se apără foarte bine. Am reuşit să marcăm, am primit un gol din fază fixă, ceva lipsă de concentrare. Ne-a costat. Am presat, dar n-am mai găsit aşa multe soluţii, n-am fost inspiraţi. Am avut câteva situaţii. Am pierdut două puncte importante în economia clasamentului. 

(n.r. schimbarea lui Sorin Şerban) Se vede că nu are ritm, nu mai putea din minutul 30. Se sufocase, n-are jocuri, vine după accidentare. Avea şi un cartonaş galben, trebuia să schimbăm ceva, să aducem mai mulţi jucători în faţă. Nu ne-am creat foarte multe situaţii, iar pe cele pe care le-am avut, n-am avut inspiraţia să finalizăm. Am pierdut puncte şi cu FC U Craiova şi acum, echipe care au alte obiective. Urmează un meci foarte dificil cu Farul, echipă bună, de atac. Trebuie să ne pregătim cât mai bine. 

Nu am luat deciziile cele mai bune la finalizare. Am abuzat de prea multe driblinguri. Nivelul valoric e mult mai mare la noi, dar la un meci de genul ăsta echipele se motivează foarte bine, ţin să-i felicit pentru cum au abordat această partidă”, a declarat Toni Petrea, după remiza cu Mioveni.

Afla mai multe despre: fcsb-mioveni-mm-stoica 

viewscnt
Articole similare