Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Nicolae Dică înainte de partida României cu Muntenegru: ”Victoria ne stă la îndemână!” EXCLUSIV

Mesajul lui Nicolae Dică înainte de partida României cu Muntenegru: ”Victoria ne stă la îndemână!” EXCLUSIV
Comentarii

Fostul secund al lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre partida României pe care o va juca cu Muntenegru.

Meciul naţionalei României cu Muntenegru se va disputa sâmbătă seară, în deplasare, de la ora 21.45. Înaintea primului meci din Liga Naţiunilor, Edi Iordănescu a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei, alături de decarul FCSB-ului, Florin Tănase. Selecţionerul României a vorbit înaintea partidei cu Muntenegru. El este încrezător că poate produce o schimbare la naţională, care nu a mai reuşit să facă performanţă în ultimul timp. 

Nicolae Dică, fostul secund al lui Mirel Rădoi, a vorbit în exclusivitate despre meciul cu Muntenegru. El consideră că victoria este la îndemâna României, mai ales că naţionala din Muntenegru are câţiva titulari indisponibili. 

”Victoria ne stă la îndemână!”

”Ok, dacă faci un joc bun, îţi creezi 4-5 ocazii de a marca şi nu reuşeşti să le marchezi pe toate, fructifici una sau două. Dacă se termină meciul egal, zici, ok, am făcut un meci bun, dar un rezultat pozitiv ar fi o victorie şi ne stă la îndemână, pentru că nu întâlnim un adversar foarte puternic.

Mai ales din ce am văzut, au lipsă doi jucători foarte importanţi. Mi-aş dori ca echipa naţională să înceapă cu o victorie. Să dea un moral bun pentru jucători, pentru Edi. Cred că ne stă la îndemână, pentru că avem jucători buni la echipa naţională în acest moment. Jucători tineri, care o parte dintre ei au confirmat”, a spus Nicolae Dică, în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Afla mai multe despre: românia-dică-muntenegru 

viewscnt
Articole similare