Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Nicolo Napoli pentru Adrian Mititelu: ”Poate îmi face un cadou de Crăciun!”

Mesajul lui Nicolo Napoli pentru Adrian Mititelu: ”Poate îmi face un cadou de Crăciun!”

FC U Craiova

Comentarii

Formaţia FC Universitatea Craiova 1948 a învins, luni, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XX-a din Superliga.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Chiţu, în minutul 62. La finalul meciului, Nicolo Napoli a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul de la FC U Craiova 1948 a fost mulţumit şi i-a transmis un mesaj lui Adrian Mititelu. 

”Poate îmi face un cadou de Crăciun!”

”A fost un meci din partea noastră. Am luptat până în final şi am reuşit să câştigăm. Suntem într-o formă bună şi şi-au făcut meseria bine azi jucătorii. Împreună cu echipa am schimbat lucrurile, am câştigat meciuri.

Ei mă ascultă, fac o treabă bună pe teren şi aşa scoatem rezultate. Sunt aici pentru a-i ajuta pe jucători. Am trei atacanţi care sunt buni, încerc să-i rotesc. E mai bine că se întrerupe campionatul, am avut multe meciuri. Avem o partidă dificilă la Ploieşti, unde încercăm să luăm puncte.

Aşa o să avem un Crăciun mai frumos. O să vorbesc cu domnul Mititelu şi o să vedem ce idei are el, poate îmi face un cadou de Crăciun (n.r. transferuri de jucători)”, a spus Nicolo Napoli.

Afla mai multe despre: fc u craiova-mirel rădoi-adrian mititelu-superligă 

viewscnt
Articole similare