Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Paul Anton la despărţirea de Dinamo: "Plec cu o oarecare tristeţe fiindcă las echipa într-o situaţie delicată"

Mesajul lui Paul Anton la despărţirea de Dinamo: "Plec cu o oarecare tristeţe fiindcă las echipa într-o situaţie delicată"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi FK Anzhi Makhachkala au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Paul Anton la clubul din Rusia, locul 15 în prima ligă

Revenit la Dinamo în luna iulie a acestui an, după transferul temporar la Getafe (Spania), Paul Anton a marcat în acest sezon competiţional 6 goluri în 19 partide disputate în Liga 1 Betano şi a mai jucat două meciuri în Europa League, în dubla manşă cu Athletic Bilbao, şi unul în Cupa României, cu Universitatea Cluj. 

"Plec cu o oarecare tristeţe fiindcă las echipa într-o situaţie delicată. Le mulţumesc tuturor colegilor şi fanilor care m-au făcut să mă simt la Dinamo ca acasă. Cred că dacă voi continua să am evoluţii bune, atunci voi ajunge din nou la echipa naţională. Până la urmă, am ajuns într-un campionat puternic la nivel global. Îmi doresc şi sunt sigur că Dinamo va ajunge în play-off şi sper să câştige Cupa României. Totodată, sper să vină jucători de calitate la Dinamo, n-aş putea spune pe cine îmi doresc pe postul meu, pe Palici sau pe Nistor, fiindcă amândoi sunt foarte buni", a declarat Anton.

43 de meciuri a adunat Paul Anton pentru echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1, în două perioade (septembrie 2015 - iulie 2016, respectiv iulie 2017 - decembrie 2017), marcând 8 goluri în tricoul alb-roşu. Mai mult, acesta a mai jucat 11 partide la Dinamo în celelalte competiţii: Europa League (2), Cupa României (5) şi Cupa Ligii (4).

Afla mai multe despre: paul antondinamoplecaretransferdespartiremesajanzhi makhachkala 

viewscnt
Articole similare