Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Pele după ce a părăsit secţia de la terapie intensivă! ”Am dispoziţia necesară să joc 90 de minute şi prelungiri!”

Mesajul lui Pele după ce a părăsit secţia de la terapie intensivă! ”Am dispoziţia necesară să joc 90 de minute şi prelungiri!”
Comentarii

Pele a fost operat recent pentru extirparea unei tumori, iar marţi, el a transmis un mesaj.

Pele (80 de ani) a anunţat că se simte mai bine şi că a părăsit secţia de terapie intensivă de la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Fostul fotbalist brazilian a transmis şi un mesaj în care spune că poate juca 90 de minute, plus prelungiri. 

”Am dispoziţia necesară să joc 90 de minute şi prelungiri!”

”Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeţi vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit. Vă mulţumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-aţi dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteţi o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secţia de terapie intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi şi am dispoziţia necesară să joc 90 de minute şi prelungiri. Vom fi împreună curând”, a scris Pele, pe Facebook. 

Pele a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială.

Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi.

La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte ”deprimat”.

Afla mai multe despre: pele-brazilia-fotbal 

viewscnt
Articole similare