Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Pep Guardiola după ce s-a scris că Xavi o va prelua pe Barcelona! ”Sunt convins că el este pregătit să antreneze acolo!”

Mesajul lui Pep Guardiola după ce s-a scris că Xavi o va prelua pe Barcelona! ”Sunt convins că el este pregătit să antreneze acolo!”

FC Barcelona

Comentarii

Pep Guardiola este convins că Xavi Hernandez este pregătit să facă din nou la Barcelona o echipă puternică.

Antrenorul de la Manchester City a spus că Xavi ar fi chiar mai pregătit decât el, când a fost numit la Barcelona, şi a făcut istorie cu catalanii. 

”Deocamdată, e un antrenor interimar şi îi urez succes, Sergi Barjuan este un bun prieten de al meu. În privinţa lui Xavi, sunt convins că el este pregătit să antreneze Barcelona. El ştie ce înseamnă acest club, ştie mult fotbal, are pasiune în ceea ce face. Are mai multă experienţă decât aveam eu când am ajuns să conduc echipa mare. Îi doresc mult noroc şi lui şi sper ca Barcelona să revină acolo unde îi este locul”, a declarat Pep Guardiola.

Guardiola a vorbit şi despre Ronald Koeman, antrenorul olandez care a fost demis de la Barclona din cauza rezultatelor slabe obţinute. 

”Şi eu şi Koeman depindem şi trăim doar din rezultate. Nimeni nu poate supravieţui fără rezultate, nici Koeman, nici Pep. Ideile nu contează. Eu sunt de 6 ani la City pentru că am cucerit trofee. Dacă nu făceam asta, vorbeaţi acum cu un alt antrenor. Trebuie să câştigi, altfel eşti dat afară”, a mai spus Pep Guardiola.

Reacţia lui Xavi după ce s-a scris că ar fi ajuns la un acord cu Barcelona

 ”Sunt foarte concentrat pe munca mea de la Al Sadd, nu vreau să vorbesc despre altceva!”, a spus Xavi în faţa jurnaliştilor. Potrivit MARCA, negocierile dintre Barcelona şi Xavi se vor finaliza în următoarele zile.

Xavi, viitorul antrenor al Barcelonei

În vârstă de 41 de ani, Xavi este o legendă pe Camp Nou, fiind al doilea jucător din istorie ca număr de jocuri pentru FC Barcelona (767), după Lionel Messi (778).

El a fost legitimat la Barcelona din 1991 până în 2015, când a plecat în Qatar, tot ca jucător. El a mai evoluat pentru Al Saad până în 2019, când a devenit antrenor proncipal şi, de curând, a stabilit un record de invincibilitate în campionatul statului din Zona Golfului, de 34 de meciuri. El a condus Al Sadd în 93 de jocuri, din care 63 de victorii, 14 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. La echipa naţională, Xavi are 133 de selecţii şi 13 goluri.

Afla mai multe despre: barcelona-xavi-pep guardiola 

viewscnt
Articole similare