Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Ronaldo după încheierea unui nou sezon cu Juventus: ”Am atins obiectivele pe care mi le-am setat. Eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine”

Mesajul lui Ronaldo după încheierea unui nou sezon cu Juventus: ”Am atins obiectivele pe care mi le-am setat. Eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Deşi Juventus a avut parte de un sezon dezamăgitor pentru standardele sale, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe Facebook prin care spunea că este mândru că şi-a atins obiectivele setate când a venit la Torino.

Juventus a avut parte de cel mai dezamăgitor sezon din ultimii 10 ani, echipa nereuşind să ridice titlul la sfârşitul stagiunii pentru prima oară după nouă triumfuri consecutive. Torinezii au fost eliminaţi din Liga Campionilor de Porto, în optimi, dar au reuşit să se impună în Cupa şi Supercupa Italiei, doar consolări după un sezon ratat.

Venirea lui Cristiano în Italia trebuia să o transforme pe Juventus într-o candidată serioasă pentru Liga Campionilor, însă torinezii au fost mai aproape de a se impune în Champions League înainte de transferul acestuia. Formaţia antrenată acum de Andrea Pirlo a ajuns în două finale în ultimii ani, în 2015 şi 2017, iar, după venirea lui Ronaldo în 2018, nu a putut trece de sferturi.

Mesajul lui Ronaldo după încheierea unui nou sezon cu Juventus

Însă, în ciuda eşecurilor din Liga Campionilor, portughezul susţine că şi-a îndeplinit toate obiectivele de la venirea în Italia. Ronaldo se mândreşte cu reuşitele sale impresionante, obţinând campionatul Cupa, Supercupa şi titlul de golgheter în trei dintre cele cinci mari campionate, Anglia, Spania şi Italia şi spune că aceasta a fost ţinta sa.

”Anul acesta nu am putut câştiga titlul în Serie A. Îi felicit pe cei de la Inter care au meritat titlul. Totuşi, trebuie să facem un inventar cu ce am câştigat în acest sezon cu Juventus, colectiv şi individual. Supercupa Italiei, Cupa Italiei şi titlul de golgheter m-au umplut de fericire.

Ştiu cât de greu sunt de obţinut în Italia. Cu aceste realizări, am atins obiectivele pe care mi le-am setat când am venit în Italia: să câştig titlul, Cupa şi Supercupa Italiei şi să fiu cel mai bun jucător din campionat, dar şi golgheterul din Serie A.

Asta într-un campionat plin de jucători extraordinari, de cluburi uriaşe care au cultură fotbalistică. Am mai spus asta, eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine. Pentru cei care nu înţeleg ce vreau să spun, e foarte simplu: fotbalul e un joc colectiv, dar realizările individuale sunt cele care ajută echipele să-şi atingă obiectiele (…).

Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat: campion în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Cupei în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Supercupei în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun jucător în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun marcator în Anglia, Spania şi Italia.

Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania şi Italia. Nimic nu se compară cu sentimentul să ştiu că mi-am pus amprenta în ţările în care am jucat şi că le-am adus bucurie fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat.

Pentru asta muncesc, asta mă emoţionează şi asta voi urmări până în ultima zi a carierei mele. Le mulţumesc tuturor care au luat parte în această călătorie. Rămânem împreună!”, a scris Ronaldo, într-un mesaj postat pe profilul său de Facebook.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventustransfer ronaldo 

viewscnt
Articole similare