Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Sergio Ramos pentru Messi înainte de El Clasico: "Este unul dintre cei mai buni din istorie"

Mesajul lui Sergio Ramos pentru Messi înainte de El Clasico: "Este unul dintre cei mai buni din istorie"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid - Barcelona, marele meci al fotbalului spaniol, El Clasico, se joacă duminică, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe site-ul nostru. Înainte de derby, Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a avut un mesaj pentru rivalul său, Lionel Messi.

Spre surprinderea unor microbişti, Ramos a avut un discurs elegant, plin de respect şi lipsit de atitudinea pe care o are, de obicei, pe teren. 

"Îl respect foarte mult. Cred că este unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Sper că duminică nu va fi ziua lui, asta ar însemna să ne facem treaba. Îi doresc toate cele bune, atât timp cât nu ne afectează pe noi în mod negativ", a declarat căpitanul lui Real Madrid. 

Real Madrid vine în El Clasico după două înfrângeri consecutive. Cea din campionat, 0-1 cu Levante, meci după care "galacticii" au căzut de pe poziţia de lider din LaLiga şi cea din Champions League, 1-2 pe teren propriu, împotriva lui Manchester City. 

În vârstă de 33 de ani, Sergio Ramos a ajuns la aproape 700 de meciuri pentru Los Blancos în toate competiţiile. O adevărată legendă pentru clubul de pe "Santiago Bernabeu", Ramos a câştigat patru trofee UEFA Champions League, dar şi patru titluri de campion în tricoul blanco. 

 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridmessiel clasico 

viewscnt
Articole similare