Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mesajul meu e clar!" VIDEO | Ce i-a transmis Iordănescu în direct jucătorului dorit de Gigi Becali: "Asta se întâmplă la FCSB!"

"Mesajul meu e clar!" VIDEO | Ce i-a transmis Iordănescu în direct jucătorului dorit de Gigi Becali: "Asta se întâmplă la FCSB!"

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu nu vrea să se despartă de Iulian Cristea în această primăvară şi spune că i-a transmis deja fundaşului că e in interesul său să rămână la Mediaş, pentru a putea ajunge la FCSB într-un context mai bun, în care îşi poate câştiga locul de titular.

Cristea va ajunge oricum la FCSB, cel mai târziu în vară, iar Iordănescu spune că roş-albaştrii au reuşit un transfer util, dar că fundaşul va rămâne la Mediaş până în ultima zi a contractului, dacă cele două echipe nu se vor înţelege.

"Este aici, eu vorbesc permanent cu el şi dacă este nevoie o fac şi prin intermediul camerelor şi probabil mesajul este şi mai clar.

Este jucătorul Mediaşului şi interesul lui este să joace. La FCSB, când te duci, presiunea este mare, aşteptările sunt mari, repede eşti etichetat.

El trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere, nu numai tehnico-tactic  ci şi din punct de vedere mental. Acolo trebuie să fii solid din punct de vedere mental, el este încă un copil, este într-un proces de maturizare, este într-un proces de creştere în continuare.

FCSB-ul cred că a făcut o achiziţie foarte bună şi poate face o treabă foarte bună acolo dar în momentul de faţă este aici. Atâta timp cât nu este un acord între cluburi, interesul lui este să se pregătească cât mai bine, să reuşească să fie bun şi competitiv la jocuri, să fie eficient la echipă şi peste trei luni de zile cu siguranţă că i se va îndeplini şi această dorinţă normală şi logică de necondamnat, să facă pasul la un club cu aspiraţii mai mari şi cu susţinere financiară mai mare
", a declarat Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare