Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul misterios al lui Petrescu: "Rămâne să discutăm săptămâna care vine ce trebuie să facem în continuare"

Mesajul misterios al lui Petrescu: "Rămâne să discutăm săptămâna care vine ce trebuie să facem în continuare"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a explicat că mai are un an de contract cu CFR Cluj şi că, în cazul în care ar părăsi clubul ardelean, ar trebui să plătească despăgubiri importante pentru ruperea înţelegerii.

"Mai am un an contract. Dacă nu aveam contract era diferit. Ne punem la masă, vorbim, am un an de contract şi normal trebuie să-l respect. dacă nu-l respect trebuie să plătesc o clauză foarte mare, iar dacă ei vor să mă dea afară, trebuie să-mi plătească o clauză la fel de mare.

Rămâne să discutăm săptămâna care vine ce trebuie să facem în continuare, să ne întâlnim, dar în primul rând trebuie să ne sărbătorim în seara asta. De abia aştept să ies de aici să sărbătoresc pentru că chiar nu vreau să dorm la noapte, din alte motive. Până acum, nu dormeam de stres şi de presiune. Acum chiar vreau să mă bucur, pentru că atunci când câştigi un trofeu trebuie să te bucuri", a spus Petrescu după meci.

 Formaţia CFR Cluj a câştigat titlul de campioană a României pentru a patra oară în istoria sa, după ce a învins FC Viitorul, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. CFR Cluj a câştigat titlul cu doar un punct avans faţă de FCSB, care s-a impus, tot duminică, scor 1-0, cu Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: petrescucfrcontracttitlu 

viewscnt
Articole similare