Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul pe care Florin Tănase i l-a trimis lui MM Stoica noaptea trecută: "De Kane nu se mai vorbeşte că simulează"

Mesajul pe care Florin Tănase i l-a trimis lui MM Stoica noaptea trecută: "De Kane nu se mai vorbeşte că simulează"galerie foto

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al vicecampioanei a postat pe pagina de Facebook o conversaţie avută cu Florin Tănase în timpul meciului dintre Juventus şi Tottenham, terminat la egalitate 2-2 în Liga Campionilor.

Tănase i-a scris lui Stoica: "De Kane nu se mai vorbeşte că simulează". "A fost juma-juma. Facem pariu că se califică Tottenham?", a venit replica managerului.  Stoica a postat imediat pe Facebook imaginea, cu mesajul: "Acel moment când proprietarii caselor de pariuri se felicită pt. că n-avem voie să pariem".
 
 
Florin Tănase este unul dintre jucătorii care păcălesc cu uşurinţă arbitrii atunci când cad la fiecare atingere în careu. Cristi Balaj, fostul arbitru internaţional, în prezent expert la Telekom Sport, dezvăluia: "Aveam mare grijă la anumiţi jucători când eram în activitate, nu numai la Florin Tănase. Eu, când arbitram, ştiam că Tănase, la orice atingere, cade. Eram foarte atent. Eu zic că la prima fază nu este penalty. Este mult prea puţin pentru a acorda lovitură de pedeapsă. Sunt curios cum se va simţi Tănase când un arbitru nu va mai primi meciuri în etapele următoare din cauza lui, pentru că l-a păcălit. Există jucători care protestează, există jucători care simulează, există jucători care folosesc coatele, iar noi studiam toate aceste lucruri şi aveam toate informaţiile".

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin tanasefcsbsteauamesajwhatsappfacebook 

viewscnt
Articole similare