Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul plin de tristeţe al lui Miodrag Belodedici, după ce Sinisa Mihajlovic a murit: ”Îmi e greu să spun ceva!”

Mesajul plin de tristeţe al lui Miodrag Belodedici, după ce Sinisa Mihajlovic a murit: ”Îmi e greu să spun ceva!”
Comentarii

Fostul jucător şi antrenor sârb Sinisa Mihajlovic a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 53 de ani, bolnav de leucemie.

Sinisa Mihajlovic a anunţat în iulie 2019 că este diagnosticat cu o formă gravă de leucemie. A suferit de atunci trei cicluri de chimioterapie şi un transplant de măduvă osoasă. În tot acest timp, Sinisa Mihajlovic a antrenat echipa italiană Bologna, de unde a fost concediat în septembrie 2022.

Belodedici a fost apropiat de Mihajlovic, după ce timp de un sezon şi jumătate au fost colegi la Steaua Roşie Belgrad. Fostul internaţional român a vorbit despre Sinisa Mihajlovic. 

Belodedici şi Mihajlovic au cucerit împreună Cupa Campionilor Europeni, Cupa Intercontinentală şi două campionate ale Serbiei.

”Îmi e greu să spun ceva!”

”Ştiam că e foarte rău. Am vorbit acum trei-patru zile cu familia. Îmi e greu să spun ceva… Eu sunt tot la un eveniment trist la Oradea, sunt chiar în cimitir.

Am mai ţinut legătura cu Mihajlovic, dar mai ales cu naşul lui, Miroslav Tanga, pentru că el era destul de bolnav. În ultimul timp nu am mai vorbit cu el. Era foarte bolnav şi trebuia să facă nişte tratamente foarte dure. Din păcate s-a dus tânăr, la doar 53 de ani.

Când juca, era voinic şi vânjos. Alerga de nu puteau să-l oprească, era extraordinar. Ne înţelegeam foarte bine şi am avut şi rezultate foarte frumoase împreună. Era un băiat mai vesel, râdea, cânta, dansa, făcea el glume. El şi cu Darko Pancev, erau mai speciali.

O să văd dacă pot să ajung la înmormântare. Mâine o să mă duc şi la Moldova Nouă să fiu mai aproape. M-au sunat de două ori din Serbia şi trebuie să văd când îl înmormântează.

A scos o lovitură liberă din partea dreaptă, s-a dus în spate şi a tras direct în vinclu cu Bayern Munchen. Astea sunt speciale. Sunt multe amintiri… Ieşeam cu el la petreceri, la restaurante în Belgrad. Cât am fost la Steaua Roşie, el nu juca pe acelaşi post cu mine”, a spus Miodrag Belodedici, pentru Fanatik.

În carieră, Sinisa a evoluat pentru echipele Vojvodina Novi Sad, Steaua Roşie Belgrad, AS Roma, Sampdoria, Lazio Roma şi Inter Milano, având 63 de selecţii şi 10 goluri pentru naţionala Iugoslaviei.

Ca tehnician a antrenat pe Bologna, Catania, AC Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino, Sporting Lisabona şi naţionala Serbiei.

Afla mai multe despre: miodrag belodedici-sinisa mihajlovic-serie a 

viewscnt
Articole similare