Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul postat de Ciprian Marica, la scurt timp după ce în presă a apărut un filmuleţ compromiţător cu el şi cu soţia altui bărbat

Mesajul postat de Ciprian Marica, la scurt timp după ce în presă a apărut un filmuleţ compromiţător cu el şi cu soţia altui bărbat

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional Ciprian Marica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce presa din Cluj a publicat un filmuleţ compromiţător cu el şi cu soţia altui bărbat.

Fostul atacant al naţionalei României, Ciprian Marica, a fost surprins într-o ipostază deloc plăcută, în august 2019. Actualul patron al Farului Constanţa e acuzat de Florin Muntean Junior că a întreţinut relaţii intime cu soţia celui din urmă, într-un hotel din Cluj.

La scurt timp după ce presa din Cluj a publicat în prermieră filmuleţul rrespectiv, Ciprian Marca a postat pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre iubirea de ţară.

Mesajul postat de Ciprian Marica, după apariţia filmuleţului

"Am fost educat de mic să lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toată fiinţa mea în viaţa asta a fost să joc pentru tricolor şi să mi se cânte imnul.

Şi la fiecare meci al naţionalei eu am avut alături bunicii, părinţii, pe toţi cei care m-au crescut cu mândrie de neam, de patrie, mândru că sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacţie celor care încercau să ne facă să plecăm capul ca să obţină foloase închipuite din pierderea identităţii naţionale.

Poate unii nu au înţeles ce înseamnă tricolorul. Roşul ăsta de pe drapel e sângele strămoşilor noştri. Şi al fraţilor noştri sacrificaţi pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar în timp ce scriu aici. Al medicilor care îşi dau azi viaţa ca să salveze vieţile românilor noştri, fără să-i intereseze jocurile politice!

În decursul anilor, au mai existat trădători de ţară. Trădătorii ăştia ai istoriei au fost însemnaţi cu sângele eroilor noştri. Au fost blestemaţi.

Poporul ăsta nu-şi iartă tradatorii. Şi atunci, cum vă permiteţi să vă manjiţi cu jertfa a generaţii de români şi să credeţi că nu veţi plăti trădarea?!", a fost mesajul postat de Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook.

 

Afla mai multe despre: marica 

viewscnt
Articole similare