Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul puternic transmis de Mihaiţă Neşu înainte de ziua sa: ”Anul acesta nu vreau nimic pentru mine”

Mesajul puternic transmis de Mihaiţă Neşu înainte de ziua sa: ”Anul acesta nu vreau nimic pentru mine”

Special

Comentarii

Pe 19 februarie, Mihăiţă Neşu va împlini 37 de ani şi fostul fundaş stânga spune că tot ce-şi doreşte de ziua sa este să strângă bani pentru ridicarea unui complex de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi.

Aşa cum ne-a obişnuit, Mihaiţă Neşu vrea să-şi transforme aniversarea zilei de naştere într-o ocazie în care să-i ajute pe ceilalţi. Pe site-ul fundaţiei sale, fundatiamihainesu.galantom.ro, Mihăiţă Neşu le transmite celor care vor să-i facă o surpriză că îşi doreşte să strângă bani pentru construirea unui complex de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi. Suma totală de care are nevoie este de 3,5 milioane de euro, însă până acum a reuşit să strângă 400.000 de euro.

Mihaiţă Neşu îi îndeamnă pe cei care vor să-i facă o surpriză să doneze în conturile fundaţiei sale, pentru a reuşi să construiască ”un loc minunat, unde copiii să facă terapie, dar să se simtă ca la joacă, bucuroşi, fericiţi, iar părinţii lor să se simtă relaxaţi ca-n vacantele la extra all inclusive :)”.

”Bună, dragi prieteni!



Din 2011, de când m-am accidentat şi am rămas paralizat, am devenit dependent de cei din jur.

Adică de voi!

Şi, în ciuda faptului că se zice că toţi te lasă la greu, voi sunteţi de 9 ani alături de mine, tot mai mulţi, tot mai buni, mă ajutaţi mereu şi în fiecare an de ziua mea mi-aţi dăruit tot ce mi-am dorit.

Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine.

Dar îmi doresc pentru copiii cu dizabilităţi şi părinţii lor.

Îmi doresc să aibă un loc minunat unde copiii să facă terapie, dar să se simtă ca la joacă, bucuroşi, fericiţi, iar părinţii lor să se simtă relaxaţi ca-n vacanţele la extra all inclusive.:)

Îmi doresc pentru ei un complex de recuperare cu săli de terapie ultra performante, bazin, grădini senzoriale, fermă de animale, grădini cu legume şi pomi fructiferi, locuri de joacă adaptate pentru ei şi, bineînţeles, cazare pentru cei de departe. Şi toate în regim caritabil.

Pentru ca acest vis să devină realitate, Fundaţia Mihai Neşu a demarat o strângere de fonduri pentru a aduna suma necesară construirii complexului, care se ridică la 3.5 milioane de euro.

Până acum, tot cu ajutorul vostru, am strâns aproximativ 400.000 de euro şi am achiziţionat terenul. Ca să strângem şi restul sumei avem nevoie de voi, avem nevoie de mai mulţi prieteni.

Aşa că de ziua mea care urmează pe 19 februarie vă rog nu-mi luaţi nimic, ci să faceţi o donaţie pentru ca aceşti copiii minunaţi cu dizabilităţi să aibă şansa la un viitor mai bun.

Sau dacă nu puteti dona aici, trimiteţi un SMS la 8844 cu cuvântul CRED şi donati 2 euro pe lună pentru ca acest proiect să prindă viaţă.

Vă mulţumesc din suflet pentru toată dragostea voastră şi vă doresc numai bine.

Doamne ajut!

Cu dragoste şi bucurie, Mihai Neşu!”
, este mesajul lui Mihaiţă Neşu.

Pentru cei care vor să facă o donaţie de ziua lui Mihaiţă Neşu o pot face AICI!

Afla mai multe despre: mihaita nesu 

viewscnt
Articole similare