Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul răvăşitor al lui Nainggolan. Starul lui Zenga e îngrozit: ''Mă tem că i-aş putea transmite şi soţiei virusul''

Mesajul răvăşitor al lui Nainggolan. Starul lui Zenga e îngrozit: ''Mă tem că i-aş putea transmite şi soţiei virusul''
Comentarii

Italia a depăşit recent China la numărul de decese provocate de coronavirus. Cele mai expuse sunt persoanele care suferă şi de alte afecţiuni.

Radja Nainggolan se teme pentru sănătatea soţiei sale, diagnosticată cu cancer în urmă cu un an. Claudia a fost supusă unui tratament chimioterapeutic, are sistemul imunitar slăbit şi prezintă un risc mai mare de infectare cu coronavirus.

''E teribil. Când merg la cumpărături sunt foarte atent, dar nimeni nu este ferit, nu există nicio garanţie. Când ajung acasă, mă tem că i-aş putea transmite şi soţiei virusul'', s-a confesat Nainggolan pe o reţea de socializare.

Belgianul se teme şi pentru că în Italia au dispărut în ultima perioadă medicamentele destinate persoanelor bolnave de cancer. Nainggolan e însă ferm convins că atât lupta soţiei sale cu teribila maladie, cât şi cea a omenirii cu coronavirusul, ambele vor fi câştigate.

Vara trecută, belgianul a făcut un gest impresionant. A ales să se întoarcă la Cagliari, unde a mai evoluat în perioada 2010-2014, deşi avea oferte mult mai bune din punct de vedere financiar. A făcut această alegere din dragoste pentru soţia sa, care este născută la Cagliari şi doreşte să fie aproape de familie.

Afla mai multe despre: zenga 

viewscnt
Articole similare