Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul războinic al lui Cristiano Ronaldo înainte de duelul cu Atalanta din Champions League! ”Aici e locul nostru!”

Mesajul războinic al lui Cristiano Ronaldo înainte de duelul cu Atalanta din Champions League! ”Aici e locul nostru!”
Comentarii

Cristiano Ronaldo este omul care o ţine pe Manchester United în viaţă, reuşind să fie decisiv şi în ultima etapă din Premier League, contra lui Tottenham, scor 3-0.

Acum, lusitanul este pregătit pentru meciul din grupele Champions League, contra Atalantei. După rezultatul din Premier League contra lui Spurs, antrenorul Nuno Espirito Santo a fost demis, iar în locul lui ar putea veni Antonio Conte, conform ultimelor informaţii din presa internaţională. 

Portughezul a avut un mesaj pentru fanii lui United, înainte de partida din Italia contra celor de la Atalanta. 

”Aici e locul nostru!”

”Înapoi în Italia, o ţară care m-a primit pe mine şi familia mea atât de bine, un loc extraordinar care o să rămână mereu în inima mea. Ştiu din experienţă că nu e niciodată uşor să joci la Bergamo, contra unei echipei precum cea a Atalantei, dar vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a rămâne primii în grupă. Aici e Champions League şi noi suntem Manchester United! Aici e locul nostru! Hai, Diavolii!”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, de pe reţelele de socializare. 

În meciul din etapa trecută grupelor Champions League, United a revenit spectaculos după ce Atalanta a condus cu 2-0 şi a câştigat cu 3-2. În meciul precedent din grupa F, Cristiano Ronaldo a fost, din nou, decisiv şi a marcat golul de 3 puncte.  

Afla mai multe despre: ronaldo-united-atalanta-champions league 

viewscnt
Articole similare