Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul războinic al lui Halep pentru Bouchard înaintea debutului la Dubai. "Sunt gata de luptă!"

Mesajul războinic al lui Halep pentru Bouchard înaintea debutului la Dubai. "Sunt gata de luptă!"

Tenis

Comentarii

Simona Halep o va întâlni pe Eugenie Bouchard în turul secund de la Dubai. Halep, care de azi a urcat pe locul 2 în lume, a avut un prim tur liber.

În postura de cap de serie numărul trei la Dubai, Halep a avut un prim tur liber. Va debuta în turul secund, în faţa lui Eugenie Bouchard, care a învins-o pe bielorusa Lapko, în runda inaugurală. 

"Pot spune că sunt la un nivel ridicat, la fel e şi încrederea. Mă simt bine pe teren, o să lupt pentru fiecare meci. Sunt încrezătoare că am şansa mea de fiecare dată când mă aflu pe teren", a declarat Halep pentru site-ul WTA. 

Halep şi Bouchard s-au întâlnit de patru ori până acum. Simona s-a impus de trei ori, iar canadianca o dată. Halep a câştigat la Indian Wells şi Turneul Campioanelor, în 2014 şi la Australian Open în 2018, iar Bouchard a câştigat în 2018, la Wimbledon. 

Dacă o învinge pe Bouchard, Simona ar putea avea apoi şansă să-şi ia revanşa în faţa lui Elise Mertens, cea care a învins-o în finala de la Doha. Întâlnirea dintre cele două ar putea să aibă loc în optimile turneului de la Dubai.

Halep are titlu la Dubai, cucerit în 2015. "Am amintiri plăcute de aici. Oriunde am câştigat un trofeu, m-am întors bucuroasă. 

Îmi plac terenurile de aici, îmi palc condiţiile. De fiecare dată am jucat un tenis bun aici, sper să fie la fel şi de această dată", a declarat Halep.

Buzărnescu a fost prezentă în turul I al turneului de la Dubai. Locul 29 mondial, Mihaela a fost eliminată, luni, în runda inaugurală la turneul cu premii de aproape 3 milioane de euro. A fost învinsă de Sofia Kenin, din SUA, locul 37 mondial, scor 6-3, 6-0, după o oră şi 12 minute de joc.Pentru prezenţa în primul tur, Buzărnescu va primi 7.835 de dolari şi un punct WTA.

 

Afla mai multe despre: haleptenisdubaibouchard 

viewscnt
Articole similare