Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul războinic al lui Marius Şumudică înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Trebuie să demonstrăm că meciul tur a fost un accident”

Mesajul războinic al lui Marius Şumudică înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Trebuie să demonstrăm că meciul tur a fost un accident”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a discutat despre returul cu Steaua Roşie Belgrad, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri.

CFR Cluj a pierdut clar turul play-off-ului Europa League, 4-0, în faţa Stelei Roşii Belgrad. Deşi a fost surclasată clar de sârbi, campioana României speră să şteargă din ruşinea primei manşe şi să câştige, chiar dacă nu obţine calificarea.

Marius Şumudică a dezvăluit că acesta este obiectivul echipei înaintea returului cu Steaua Roşie. Tehnicianul a vorbit despre diferenţa de valoarea dintre cele două echipe, pe care nu o consideră atât de mare precum arăta tabela la finalul ultimei întâlniri.

Mesajul războinic al lui Marius Şumudică înaintea returului cu Steaua Roşie

”Ce avem de făcut, decât să demonstrăm că meciul respectiv a fost un accident, să demonstrăm lucrul acesta. Să demonstrăm că a fost un accident şi nu aceasta este diferenţa de valoare între noi şi Steaua Roşie. Vom juca pe atac, vom juca să câştigăm indiferent, cum am făcut-o şi în competiţia internă.

M-am uitat la Young Boys şi am urmărit meciul. Young Boys, practic, chiar dacă aveau în faţă un adversar puternic, Ferencvaros, are 18 internaţionali şi 21 de străini în lot, au avut 25 de mii de spectatori care au cântat non stop. Young Boys a bătut şi la Berna şi la Budapesta.

Cu noi, aici, nu ştiu dacă Young Boys a ajuns la poartă de două ori, acasă la Cluj, şi ne-au dat un gol în minutul 90+3. Echipa care a măturat pe jos cu CFR... Păi dacă a măturat cu CFR pe jos, statistic, matematic, cu Ferencvaros ce a făcut?

Hai s-o luăm matematic, noi am luat un punct acasă şi am pierdut celelalte două, diferenţa, în minutul 90+3, indiferent că am jucat cu autobaza, că am băgat cinci fundaşi, trei fundaşi, şapte vârfuri, ăsta a fost rezultatul.

Pentru fotbalul românesc, pentru ce înseamnă această imagine, suntem obligaţi, eu şi jucătorii, să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun, că facem egal, că batem, că pierdem, îmi doresc să ieşim cu capul sus şi să arătăm că România nu este atât de jos pe cât se pare în momentul de faţă”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicăcfr steaua roşie 

viewscnt
Articole similare