Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul Reginei pentru naţionala Angliei, înaintea finalei Euro 2020: ”Am speranţa că istoria va înregistra succesul vostru”

Mesajul Reginei pentru naţionala Angliei, înaintea finalei Euro 2020: ”Am speranţa că istoria va înregistra succesul vostru”

EURO 2020

Comentarii

Regina Elizabeth a II-a a transmis un mesaj naţionalei Angliei cu o zi înainte de finala Euro-2020, în care aminteşte de trofeul mondial câştigat de englezi în urmă cu 55 de ani şi le urează succes jucătorilor pregătiţi de Gareth Southgate.

Regina Angliei a avut un mesaj pentru naţionala Angliei, înainte de finala Campionatului European de Fotbal 2020:

“Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut şansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore şi am văzut ce înseamnnă pentru jucători, conducere şi staf să ajungă într-o finală de turneu internaţional major şi să o câştige.

Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele şi ale familiei mele pentru că sunteţi în finala Campionatului European şi să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranţa că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci şi spiritul, dăruirea şi mândria pe care le-aţi arătat.

Elizabeth R.”, este mesajul reginei, postat pe conturile de social media ale familiei regale britanice.

Naţionala Angliei va întâlni selecţionata Italiei, duminică, de la ora 22.00, pe Stadionul Wembley, în finala Euro-2020.

Anglia are şansa să câştige primul trofeu major după 55 de ani, după ce în 1966 a triumfat la Cupa Mondială.

Afla mai multe despre: regina elisabetaeuro 2020italiaanglia 

viewscnt
Articole similare