Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul scurt al lui MM Stoica după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

Mesajul scurt al lui MM Stoica după eliminarea FCSB-ului din Cupa României

FCSB

Comentarii

Echipa FCU Craiova a învins joi seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FCSB, în cadrul grupei C a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

FCU Craiova a dominat în partida de pe teren propriu cu FCSB şi a înscris pentru 1-0 în minutul 40, prin Bauza. În minutul 44, van Durmen a reuşit să marcheze al doilea gol al gazdelor, învingându-l pe portarul Vlad cu un şut din careu. Bucureştenii au căutat egalarea în repriza secundă, dar nu au putut înscrie şi FCU Craiova s-a impus cu 2-0, mergând în sferturile de finală.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, le-a transmis un mesaj scurt reporterilor prezenţi la stadionul din Craiova, conform sport.ro.

"O să ne vedem în Supercupă", a fost mesajul scurt trimis de MM Stoica la plecarea de la stadion, semn că are mare încredere că FCSB va câştiga campionatul.

Clasamentul grupei C din Cupa României este următorul: pe primul loc a încheiat FCU Craiova (7 puncte), pe locul secund Oţelul (5 puncte), FCSB – locul 3 (4 puncte), Dinamo – locul 4 (3 puncte). Ultimele două clasate sunt SCM Zalău (3 puncte) şi FC Bihor (un punct).

Sferturile de finală Cupa României

  • Meciul 1: Corvinul Hunedoara - CFR Cluj
  • Meciul 2: FCU 1948 - FC Voluntari
  • Meciul 3: Universitatea Craiova - Oţelul
  • Meciul 4: U Cluj - FC Hermannstadt

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbsupercupă 

viewscnt
Articole similare